woensdag 4 september 2013

O jee, E.A. te B. heeft weer een nieuw project.........

Wat onlangs begon als weer (de insiders weten dat dit gelezen of uitgesproken moet worden als 'wéér') een nieuwe hobby van een zeker E.A. te B., is natuurlijk binnen no-time uitgegroeid tot een overdreven vorm. E.A. te B. heeft namelijk een handje aan persoonlijke projecten; het liefst projecten waarin familie-leden worden betrokken en het vuile en harde werk mogen opknappen. Zo niet deze keer......Deze keer heeft E.A. te B. gewoon te weinig tijd voor zijn andere projecten en besteedt dus alleen zijn eigen tijd aan de nieuwe hobby!

 De nieuwe hobby valt geheel in lijn met de activiteiten van E.A. te B. in 'Le Shed dans mon Jardin', de 'Maasbendj' activiteiten en zijn vrijwel dagelijkse bezoek aan de Duitse grootgrutters Aldi en Lidl in Tüddern.
E.A. te B. is namelijk (weer) aan het likeur maken. Dit keer geen stoken, branden, destilleren etc etc, maar de edele uitoefening van het mengen en roeren....

Wellicht dat bij jullie bekend is dat een bekende voorouder van E.A. te B. een likeurstokkersknecht was én tevens de uitvinder van het bekende salmiakzout (ammoniumchloride voor de chemisten onder ons).
In lijn met de stamboom van E.A. te B. gaat hij zich wagen aan het schrijven én proeven van een nieuw likeurhoofdstuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten